Vinculo Fraternal
Padrono [6]
Mario Carrasquillo
Ahijado [5]
Nacho DeCilva
Captain [4]
Flavio La Macias
Amigo [3]
Guerro [2]
Francesco Esposito [0]
Ricardo Martinez [0]
Jóven [1]
Michael Wars [1]
Carlos Uzumaki [2]
Emillio Sanchez [1]
Ricardo Martinez [1]
Alex Fapuson [1]
Jarl Cohnson [0]
Dostałeś/aś się ? , wpisz się następująco : Ja [Imię_Nazwisko] zostałem/am przyjęty/a do Vinculo Fraternal dnia XX/XX/XXXX przez [Imie_Nazwisko Lidera]
Ja [Imie_Naziwsko] Dostałem Awans na range [jaką] od [Nick Lidera/ów]
Dostałeś/aś Plusa / Minusa ? , Wpisz go następująco : Ja [Imię_Nazwisko] dostałem/am Plusa/Minusa za [Powód] od [Imie_Nazwisko Lidera]
5x Plus ( + ) = Awans
3x Minus ( - ) = Wylot
Macie 36godzin na wpisanie Plusa lub Minusa .
Nie wpisanie minusa po nadaniu go i nie wpisaniu po 36godzinach grozi podwojeniem go .
Nie wpisanie plusa po nadaniu go i nie wpisanie po 36godzinach grozi utratą go
Ja Alex Fapuson zostałem przyjęty do Vinculo Fraternal dnia 17/04/2013 przez Mario Carrasquillo
//Nacho DeCilva : Odnotowano jesteś Prawowitym członkiem Vinculo Fraternal i zostałeś wpisany na liste członków .
Nowy użytkownik
Ja Francesco Esposito dostałem Plusa za przebywanie na dzielnicy oraz wykonywania akcji od V-Lidera Nacho DeCilva
//Nacho DeCilva : Odnotowano , plus został wpisany .
Nowy użytkownik
Ja Ricardo_Martinez zostałem/am przyjęty/a do Vinculo Fraternal dnia 18/04/2013 przez Nacho DeCilva
//Nacho DeCilva : Odnotowano jesteś Prawowitym członkiem Vinculo Fraternal i zostałeś wpisany na liste członków .
Nowy użytkownik
Ja Carlos Uzumaki dostałem Plusa za przebywanie na dzielnicy oraz wykonywania akcij od Lidera Mario Carrasquillo
Nowy użytkownik
Ja Francesco Esposito Dostałem Awans na range Guerro od Lidera Mario Carasquillo i V-Lidera Nacho DeCilva
//Nacho DeCilva : Odnotowano , zostałeś przepisany z Jóven [1] na range Guerro [2] - Gratuluje
Nowy użytkownik
Ja Mario_Rodriguez zostałem przyjęty do Vinculo Fraternal dnia 17/04/13 przez Mario_ Carrasquillo
//Mario Carrasquillo : Odnotowano jesteś Prawowitym członkiem Vinculo Fraternal i zostałeś wpisany na liste członków .
Nowy użytkownik
Ja Michael_Wars zostałem przyjęty do Vinculo Fraternal dnia 17/04/13 przez Mario_ Carrasquillo
Nowy użytkownik
Ja Carlos Uzumaki dostałem Plusa za wykonywania akcij RP od Lidera Mario Carrasquillo
Nowy użytkownik
Ja Ricardo_Martinez Dostałem Awans na range Guerro od V-Lidera Nacho DeCilva
//Nacho DeCilva : Odnotowano , zostałeś przepisany z Jóven [1] na range Guerro [2] - Gratuluje
Nowy użytkownik
Ja Ludovico Salvadore zostałem przyjęty do Vinculo Fraternal dnia 21/04/2013 przez Mario Carrasquillo.